Evo middenmotor

IMPULSE EVO MOTOR

Sterkere transmissie, geschikt voor een max. draaimoment van 100 Nm. - 50 % minder geluidsontwikkeling - aanvullende, in de motor geïntegreerde trapfrequentiesensor voor een nog gevoeligere besturing van de motorondersteuning - innovatieve as met veel tanden voor een veilige montage van de trapas - stroomvoorziening van verlichtingsinstallatie via de motor - snellere gegevensoverdracht dankzij CAN-bus communicatiesysteem. - op basis van de Impulse Evo profileert de RS-versie zich als de meest krachtige Evo-aandrijving Zelfs verwende fietsers zullen verrast zijn over de kracht waarmee de Impulse Evo RS dankzij Ultra-modus versnelt. Maar dat is nog niet alles: ook de behuizing werd voor een sportief gebruik en de hiermee gepaard gaande realisering van een korte wielstand geoptimaliseerd. Over nog grotere krachtreserves beschikt dan alleen nog de Impulse Evo RS Speed-motor die een ondersteuning biedt tot 45 km/uur. - MOTOR: 36 volt 350 watt (Speed) // 36 volt 250 watt - ONDERSTEUNING: tot wel 45 km/uur (Speed) // tot wel 25 km/uur - ONDERSTEUNINGSNIVEAU: Eco // Sport // Power // Ultra (Speed)

IMPULSE EVO-ACCU

Of de accu nu volledig geïntegreerd is in de onderbuis of op een slimme manier in de onderbuis is geplaatst: beide Impulse Evo-accuvarianten zijn gebaseerd op dezelfde technologie. Met elk 50 krachtige cellen en een capaciteit van 17 Ah worden krachtreserves idealiter* voor een actieradius van tot wel 200 km beschikbaar gesteld. Duurzaamheid, een eenvoudige handling en een snelle oplading zijn verdere voordelen van de nieuwe accugeneratie. En dankzij de dubbele functie van de oplaadaansluiting, die tevens als service-interface fungeert, worden de software-updates van het systeem vereenvoudigd. - *bij het laagste ondersteuningsniveau, optimale omstandigheden en een volledig opgeladen, zo goed als nieuwe accu van de hoogste capaciteit

IMPULSE EVO LCD SMART

Slimme verbindingsoplossing. - Het nieuwe Impulse Evo Smart-display maakt gebruik van de intelligentie van smartphones en fungeert niet alleen als E-Bike-boordcomputer, maar dankzij de Bluetooth-module ook als navigatiesysteem. Via de standaard USB-aansluiting kan de smartphone bovendien worden opgeladen. Impulse Evo Control Unit – een eenvoudige E-Bike-bediening. - Een volledige controle over de bediening van de elektrische aandrijving van de Impulse Evo is mogelijk dankzij de ergonomisch gevormde bedieningseenheid. Dankzij de perfecte vormgeving en de elegante achtergrondverlichting, is een veilige besturing van de functies en display-weergaven gewaarborgd, zonder dat de fietser hiervoor zijn handen van het stuur hoeft te nemen.

IMPULSE EVO CONTROL UNIT

Bedieningseenheid met duwhulp