NIEUW!! De KREUTZER middenmotor!

NIEUW!! De KREUTZER middenmotor!

NIEUWE DUURZAAMHEIDSSTANDAARD

De afgelopen jaren heeft Kreutzer extreme en strenge NVH-tests (Noise, Vibration, and Harshness) op haar motoren ondergaan. Onze eerste generatie zelfontwikkelde mid drive motoren zijn ontworpen om een nieuwe industriestandaard in duurzaamheid te stellen, wij staan hier achter met een gestandaardiseerde garantie van 5 jaar op al onze Kreutzer 2.0 motoren. Ze zijn in staat om zelfs de zwaarste uitdagingen van het mountainbiken te weerstaan en de levensduur is drie keer langer dan de typische stads/trekking type motoren op de markt.

ONGEËVENAARDE STILTE

Met zijn hogesnelheidsmotor die werkt bij 4000 rpm, biedt Kreutzers systeem een bijna geruisloze rit. Dankzij Timyo's volledig aangepaste magneet in de motorlay-out hebben onze motoren een geluidsreductie van 30% bereikt tijdens het accelereren in vergelijking met andere motoren.

EXTREME EFFICIËNTIE

De duurzaamheid van onze motor ligt in de efficiëntie van zijn stroomverbruik. Bij steile hellingen en andere extreme omstandigheden is de Kreutzer motor in staat om zijn vermogensefficiëntie op een hoger niveau te houden dan motoren van andere merken.

MODERNE TECHNOLOGIE

Onze motor bevat een koppelsensor die veranderingen in de rotatie en het koppel van het pedaal detecteert in 50 milliseconden (5x sneller dan de menselijke reactie). De motor past vervolgens 320 keer per seconde zijn ondersteuningsniveaus aan, voor een extreem hyperresponsieve, nauwkeurige en intuïtieve ondersteunde rijervaring. Elke trap die je neemt, wordt moeiteloos efficiënt omdat de motor zich onmiddellijk aanpast aan de omgeving van de berijder.