Cyclon onderhoudsproducten

Cyclon onderhoudsproducten Met een goed onderhouden fiets heb je minder problemen, meer fietsplezier, ben je veiliger en vooral hou je hem voor jaren !
Maar hoe doe je dat ? 
Juist, met het gepaste product !
Spuit het frame, ketting, tandwielen in met de Cyclon Bionet ontvetter. Wacht enkele minuten en spoel alles met de tuinslang proper zonder al te hoge druk.
Wrijf met doek de ketting en tandwielen droog, evt. moeilijke plaatsen kan met perslucht. Met een microvezeldoek wrijf je het beste je frame en velgen droog.
Smeer opnieuw de ketting in, liefst met een duurzaam smeermiddel. Wij raden de Wax als beste aan omdat die veel minder wvrijvings-weerstand heeft, minder vuil aantrekt en langer smeert.
Wil je de perfectie, spuit dan je frame in met Instant Polish Wax voor een mooie glans en een extra beschermlaag. Zo gaat het vuil bij een volgende kuisbeurt er ook gemakkelijker af.

Tip ! Ga je fietsen in regenweer, spuit net voor het fietsen een dun laagje Silicone-spray op afdichtingen van wiellagers, rond balhoofdlagers, op cassette, rond pedaallagers. Is zeer waterafstotend en bevorderd zo de levensduur van je lagers.

Dit lijkt misschien veel werkt, maar op 20min. kan alles perfect en heb je door het schitterende resultaat er nog plezier aan ook !   Begin eraan zou ik zeggen ! Wedden dat je het nog zult doen op deze manier ?

Onderhoudsproducten van Cyclon bestellen kan ook op onze webshop  nu -10% korting met code ACTIE2402WOLIE CYCLON INSTANT POLISH WAX 250ML KRTOLIE CYCLON CYLICON SPRAY 250ML