Qwic Premium MN330

Qwic Premium MN330


PREMIUM

Deze elegante QWIC elektrische fiets combineert comfort en een krachtige ondersteuning. Dankzij het traploos schakelen van NuVinci met 330% schakelbereik biedt de e-bike ten alle tijden de juiste weerstand. De geheel omsluitende kettingkast zorgt ervoor dat de e-bike minimaal onderhoud vergt. Tot slot is de Premium MN330 uitgevoerd met hydraulische velgremmen, verstelbare stuurpen, luxe dubbelgeveerde voorvork en verende zadelpen voor comfortabele rijeigenschappen.

MIDDENMOTOR

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De QWIC powered by Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm. De middenmotor is de afgelopen jaren geperfectioneerd voor gebruik binnen het topsegment e-bikes. De door QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de wensen van de sportieve gebruiker. De combinatie met traploos schakelen van NuVinci zorgt ervoor dat er altijd de juiste weerstand wordt geboden.

qwic-display-met-consolenuvincin330-traploos-schakelen-qwic-premium-mn330prem-mn380-brosa-moterpremium-mn8-accu-achterzijdeQWIC Premium MN330 herenmodel elektrische fiets met traploos schakelen