QWIC Revolutionaire e-bike !!

QWIC Revolutionaire e-bike !!

QWIC lanceert revolutionaire e-bike

QWIC start het nieuwe jaar met de introductie van de Premium Q, de meest innovatieve en vooruitstrevende QWIC e-bike ooit ontwikkeld. Met een eigenzinnig en onderscheidend design brengt de Premium Q de fietsproducent naar een hoger niveau wat betreft veiligheid, connectiviteit en prestaties. Hiermee zet QWIC een grote stap naar het hoogste segment binnen de e-bike markt.

Het ontstaan van de Premium Q 1
Het ontwikkelen van duurzame mobiliteitsoplossingen is de ambitie van QWIC. Het Nederlandse elektrische fietsmerk wil automobilisten verleiden de auto te laten staan en vaker de fiets te pakken.
“QWIC denkt met productontwikkelingen mee over maatschappelijke thema’s zoals de toenemende verkeersproblematiek, de grote druk op het milieu en de leefomgeving. Met de Premium Q zijn we de e-bike opnieuw gaan definiëren. Onze nieuwe generatie e-bikes voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en beschikt over anti-diefstaleigenschappen, is user connected en heeft een enorme actieradius”, aldus Taco Anema, CEO van QWIC.

Remarkable Design 1
Vanaf de eerste schets van de Premium Q hield het designteam rekening met de integratie van de grootste accu ooit ontwikkeld door QWIC, want een maximale actieradius was een van de voornaamste doelen. Met de accu-integratie zijn er geen concessies gedaan aan het strakke QWIC-design en het gebruiksgemak. De Premium Q heeft net als een auto een interieur en exterieur. Zit je op de fiets, dan ervaar je het comfort. Bekijk je de e-bike van een afstand, dan zie je een uniek en herkenbaar design.

Superiour Power1
De Premium Q is uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maar liefst 756 Wh. Beide krachtbronnen maken de Premium Q uniek in haar segment. De gloednieuwe, volledig in-house ontwikkelde accu is opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie.
Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol. Het oplaadstation beschikt tevens over een hibernation modus, welke de accu altijd in de ideale conditie houdt en de levensduur van de accu optimaliseert. Het innovatieve fietsenmerk zet hiermee een grote stap in energiedichtheid, veiligheid en de levensduur van accu’s.

Connected to you1
De Premium Q beschikt ook over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste security bedrijf. Hierdoor kan een gestolen Premium Q altijd gevonden worden met de ‘Find my bike’ functie in de nieuwe QWIC-app. Zorgen over een gestolen fiets zijn hiermee verleden tijd, want er is een volledige vergoeding wanneer de fiets niet wordt gevonden. Daarnaast beschikt de applicatie over een 24/7 roadside assistance, een pechhulp-service voor QWIC-fietsers.